Úvod

 

Poslední březnový víkend se v Monaku konal každoroční Světový kongres estetické a anti-aging medicíny (AMWC). Jednalo se o 21. ročník, který trval tři dny a zaznamenal rekordní účast více než 12 000 odborníků z oboru.

Na letošním AMWC se představilo více než 250 značek a společností z kosmetického průmyslu. Každá z nich měla na výstavní ploše svůj stánek, kde vystavovala své nejnovější výrobky. Většina z nich nabízela návštěvníkům vzorky zdarma, což byla vynikající příležitost vyzkoušet si výrobky před nákupem.

Bylo zajímavé sledovat, jak se tento průmysl mění. Aktuálními trendy, alespoň podle samotného počtu přítomných produktů a výrobců, byly dermální výplně, nitě, mezoterapie a zdravotnické prostředky. Co se týče nových trendů, jako nejvýraznější vynikly hydrafacial, PRP ošetření a prevence vypadávání vlasů. Změnil se také způsob prodeje výrobků – k lepšímu! Velký důraz byl kladen na rozmanitost modelů, přičemž značná pozornost byla věnována snímkům před/po modelech jednotlivých značek.

Pro lidi z oboru probíhala po všechny tři dny výstavy sada panelů. Letos vystoupilo více než 250 hlavních řečníků, z nichž každý přednesl publiku poutavé informace o tomto odvětví. Téměř vše, co se na výstavě dělo, bylo živě přenášeno, takže AMWC organizačně sledoval nejnovější trendy.

Největším vrcholem byla určitě přehlídka ocenění. Porota AMWC každoročně vybírá deset nejlepších výrobků a zařízení a deset nejvlivnějších osobností v různých oblastech korektivní medicíny. 

Fillmed si přivezl dvě ocenění: nejlepší estetický přístroj (Nanomed) a nejlepší injekční přípravek na revitalizaci pleti (NCTF 135 HA). Zde je kompletní seznam vítězů veletrhu AMWC 2023:

V tomto seznamu najdete:

 

  • Nejlepší REGENERAČNÍ ESTETICKÁ MEDICÍNA: HY-Tissue PRP od společnosti Fidia – Aesthetic Care
  • NEJLEPŠÍ DOPLŇKY PROTI STÁRNUTÍ: Vild Nord Collagen Gold od společnosti Vild Nord
  • NEJLEPŠÍ KOSMETIKA: ASCEplus HRLV od ExoCoBio
  • NEJLEPŠÍ PŮSOBENÍ NA PŮSOBENÍ: Aptos by Aptos Thread Lifting Methods
  • NEJLEPŠÍ ESTETICKÉ ZAŘÍZENÍ: NANOSOFT® od FillMed Laboratories
  • NEJLEPŠÍ NEINVAZIVNÍ TECHNOLOGIE PRO TVAROVÁNÍ TĚLA: Emerald Laser od společnosti Emerald Laser – Erchonia
  • NEJLEPŠÍ LASERY, SVĚTLA ZAŘÍZENÍ NA BÁZI ENERGIE: DuoGlide od společnosti Deka Innate Ability
  • NEJLEPŠÍ INJEKCE PRO REVITALIZACI KŮŽE: NCTF® 135 HA od FillMed Laboratories
  • NEJLEPŠÍ INJEKTABLES PRO PLNĚNÍ TĚLA: LANLUMA od Lanluma – Sinclair
  • NEJLEPŠÍ INJEKTABILNÍ DERMÁLNÍ VÝPLNĚ: HArmonyCa™ od Allergan Aesthetics